Apparaten en accessoires
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
186.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
616.5 kJ /
147.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen baba ganoush
35min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Paella met kidneybonen
55min
Aardappelgoulash
1u.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.